Hoppa till huvudinnehåll

Flygstaden AB

Flygstaden AB är ett stabilt och långsiktigt satsande företag med kundens bästa i fokus. Vi erbjuder flexibla fastigheter och lokaler för boende, verkstad, industri, kontor och lager. Vi har även förråd, parkeringar, uppställningsplatser mm.

Företaget bildades efter att Hälsinge Flygflottilj F15 avvecklades i slutet av 1990-talet. Området fylldes snabbt av företag och statliga verk som såg möjligheterna med de flexibla lokalerna och det gynnsamma geografiska läget. Idag är Flygstaden en levande och dynamisk företagspark i ständig utveckling. 

Affärsidén är att Flygstaden ska vara en attraktiv företagspark för små, medelstora och stora företag och institutioner – med ändamålsenliga lokaler och bra infrastruktur i en vacker miljö.

Företaget bedriver fastighetsförvaltning med inriktning på kontor, bostäder, industri och lager. Egen personal för fastighetsservice, skötsel och fastighetsutveckling ger korta ledtider och täta relationer med hyresgästerna.

Fastighetsförvaltning i Flygstadens tappning innebär utveckling som går hand i hand med kundens och stor lyhördhet för hyresgästens önskemål. Företaget har fast lokal närvaro  med såväl ledning som fastighetsservice på plats inom området. Samtliga lokaler på Flygstaden ligger inom inhägnat område, vilket bevakas av säkerhetsbolag.

Företaget ägs av familjeföretaget Bengtsson Holding AB. I Söderhamn förvaltar man förutom fastighetsbeståndet på Flygstaden även centralt belägna kontors- och butikslokaler.

Flygstaden AB står för trygghet – både ur ekonomisk och ur säkerhetsmässig synpunkt.

Söderhamn ligger vid havet i det vackra Hälsingland. Med tåg eller E4 tar vi oss till och från Stockholm och Mälardalen på två timmar. Välkommen du med!

  • Stabilt och långsiktigt företag
  • Lång erfarenhet av fastighetsservice och fastighetsförvaltning
  • Lokal närvaro och förankring

Kontakta oss för ett lönsamt samarbete.