Hoppa till huvudinnehåll

Vi erbjuder

Flygstaden företagspark erbjuder lokaler för kontor, boende industri, verkstad och lager samt även uppställningsplatser, garage, förråd mm.

Vi har funnits och förädlats sedan slutet av 1990-talet. De företag och statliga myndigheter som finns på Flygstaden ser möjligheterna med det mångsidiga lokalutbudet och det gynsamma geografiska läget.

Inom Flygstadens område finns ett brett utbud av kommersiella lokaler. Vi kan idag erbjuda ytor som passar de flesta typer av verksamheter och i alla stadier av utveckling. Allt från enskilda rum i kontorshotell till stora kontorslandskap och industrilokaler i tidigare pelarfria hangarer med jättestora portar.

I området finns det också boende i form av hotell och vandrarhem samt lägenheter för permanent boende. Då våra lägenheter är mycket populära och inte ofta lediga finns det möjlighet att sätta upp sig på en väntelista ifall det blir något ledigt.

Inom Flygstadens inhägnade och bevakade område finns goda möjligheter till uppställning av alla typer av fordon såval inomhus som utomhus.

Söderhamn ligger vid havet i det vackra Hälsingland. Med tåg eller E4 tar vi oss till och från Stockholm och Mälardalen på två timmar. Välkommen du med!

  • Flexibla lokaler i alla storlekar
  • Lägenheter och friliggande hus
  • Inhägnat och bevakat område